Over ons

Life is a party, dress like it! 
Dag lieve schattebollen, eerst en vooral wil ik jullie graag welkom heten op mijn webshop Bibi Boutique. Ik ben Britt, een echte freckle face, mama van twee en nu ook eigenaar van Bibi Boutique. 
Na het behalen van mijn bachelor in Hotelmanagement (I know, iets helemaal anders) reisde ik met mijn man mee de wereld rond voor zijn werk. Door zijn werk had ik de mogelijkheid om huisvrouw te zijn en nadien thuismama te worden.
De oudste zit op school, de jongste nog bij mij thuis, maar toch vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging (zeg maar een droom die ik een lange tijd had opgeborgen) namelijk het opstarten van een eigen webshop. Mensen die mij al iets langer kennen weten dat ik op sociale media beter bekend ben als Bibi, daarom ook de naam Bibi Boutique. 
Ik ben een grote fan van kleur, zeker als het op kledij en accessoires aankomt. Ik ben niet altijd de meest positieve persoon geweest maar daar probeer ik verandering in te brengen. Ik wil via mijn kledij een positieve en leuke uitstraling crëeren. Maak een feestje van je leven, net als van je outfit. Bibi Boutique staat dus volledig in thema van kleur, vier seizoenen lang!
Hopelijk word jij net zo vrolijk van onze collectie als ikzelf. Veel shop plezier!