Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op elke koop-en verkoopovereenkomst door een bezoeker van deze website afgesloten met Bibi Boutique. 

2. Identiteit van de onderneming

Bibi Boutique - Britt Van Landeghem

Distelhof 8
2560 NIjlen
België

E-mail: info@bibiboutique.be

BTW-nummer: BE0773660617

3. Bestellingen

Een overeenkomst komt geldig tot stand wanneer bij het plaatsen van een bestelling de betaling correct wordt uitgevoerd en ontvangen. Bestellingen kunnen enkel geplaatst worden via www.bibiboutique.be.

4. Aansprakelijkheid

De klant is verplicht de geleverde goederen onmiddellijk te controleren na ontvangst. Indien blijkt dat een item verkeerd, beschadigd of niet compleet is, dan dient de klant (alvorens het pakket terug te sturen) contact op te nemen via info@bibiboutique.be of via ons online contactformulier.

De klant heeft 14 dagen om dit te melden. Gebeurt dit niet tijdig, dan kan Bibi Boutique niet aansprakelijk worden gesteld. De items moeten zich altijd in nieuwstaat bevinden, d.w.z. dat het label niet verwijderd mag zijn van het item dat teruggestuurd zou worden. 

Wij zijn niet aansprakelijk indien:

A. de klant zelf (of door een derde partij) het item heeft proberen repareren of aan 
    te passen.

B. de geleverde goederen aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of
     onzorgvuldig behandeld werden.

5. Herroepingsrecht 

Indien de klant niet tevreden is met de aankoop kan er altijd geretourneerd worden, dit binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen. Zoals eerder vermeld is dit enkel mogelijk indien de goederen zich nog in nieuwstaat bevinden. 

De klant staat zelf in voor de verzending (incl betaling) van de retour. 

Juwelen kunnen niet teruggestuurd worden om hygiënische redenen.

Wij doen ons best om de terugbetaling zo snel mogelijk in orde te brengen

6. Betaling

Het aanbod bevat een volledige omschrijving van het aangeboden product. Deze bevat steeds de prijs en de eventueel aangeboden korting. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten.

Bij Bibi Boutique kan steeds betalen via: Bancontact / Mister Cash, iDEAL, Kredietkaart, KBC payment, Belfius direct, ING home pay, SOFORT of een overschrijving vooraf.

Niet betaalde bestellingen worden na 2 dagen automatisch geannuleerd door de verkoper.

7. Verzending

De verzending gebeurt steeds binnen de 1 à 4 dagen via Bpost.

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de consument en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de consument. Voor vertragingen bij Bpost zijn wij niet aansprakelijk.

Bibi Boutique kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending.

8. Binding

Bij elke elektronische bestelling van producten verklaart de klant akkoord te zijn met deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn steeds bindend.